Yol Yardım

YOL YARDIMININ FAYDALARI

Yol yardımı , genellikle bir araca sahipken sahip olunması gereken değerli bir teminat olarak göz ardı edilir. Birçok araç sahibi “Benzinim asla bitmeyecek” veya “Kendimi arabama kilitlemem” diye düşünür. Bir sorunu çözmeye çalışırken yan tarafta kalana kadar yol yardımına ne kadar ihtiyacınız olduğunu anlamazsınız. İşte Protect My Car Ambassador Bakım Planı aracılığıyla yol yardımı almanın faydaları .

KİLİTLEME HİZMETİ

Bu bizim için en iyisi – anahtarlarınızı arabanızda kilitlemek. Bazı yeni arabalar bu sorunu sorun olmaktan çıkaracak teknolojiye sahip olsa da, çoğu Antalya çoklu çekici kullanılmış araçta bu hatayı yapmak hala mümkündür. Başınıza gelirse, sizi kısa sürede aracınıza geri getireceğimizi bilmenin rahatlığını hissedin.

YAKIT TESLİMATI

Yakıt göstergenizin E'nin altına düştüğünü görmek ve aracınızın yavaş yavaş kapanmaya başladığını hissetmek korkunç bir duygu. Boş bir yakıt deposu, daha önlenebilir araç sorunlarından biridir, ancak yine de olur. Meşgul olursun, o benzin deposunda ne kadar İzmir çoklu çekici ilerleyebileceğini görmeye çalışırsın ve bir sonraki bildiğin şey, sıkışıp kalırsın. Akaryakıt dağıtım servisimiz yakıtı deponuza alır ve en yakın akaryakıt istasyonuna kadar kilometrelerce yürümek zorunda kalmazsınız.

DÜZ LASTİK SERVİSİ

Özellikle lastiği nasıl değiştireceğinizi bilmiyorsanız, lastiğinizin yolda düz durduğunu görmek canınızı sıkabilir. Sizi benzin istasyonuna götürmek için hızlı bir düzeltmeye veya sizi yolda tutmak için bir lastik değişimine ihtiyacınız olsun, yol yardımının bu önemli avantajıyla sorununuzu çözmenize yardımcı olabiliriz.

PİL ATLAMA BAŞLANGIÇ

Işıkları kazara açık mı bıraktınız? Arabanıza doğru yürümek ve başlayamayacağını bilmek sinir bozucu bir duygu. Daha da kötüsü, yanınızda jumper kablo yok. Seçenekleriniz? Umarım kabloları olan ve yardım etmeye istekli olan VEYA sadece telefonunuzu çıkarıp bizi arayın.

ÇEKME

Bazen aracınızdaki sorun, boş bir benzin deposu veya patlak bir lastik kadar kolay değildir. Aracınızı en yakın servis istasyonuna götürmek için bir çekiciye ihtiyacınız var, böylece profesyonel bir göz atabilirsiniz. Yol yardımı kapsamımız, aracınıza hızlı bir şekilde yanaşan bir çekiciye sahip olmanızı sağlayacaktır."

"İÇ HUZUR

Yol yardımının en değerli faydalarından biri sürücü için iç rahatlığıdır. Yol yardımı kapsamı, ister 5 ay, ister 5 yıl veya 50 yıldır araç kullanıyor olsun, her tür sürücü için değerlidir. Özellikle kilometre sayacı daha yüksek olan kullanılmış bir arabayı sürerken, bir sorun çıktığında güvende olduğunuzu bilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started